پسری با پسته خام درجه یک توانست از دختر مورد علاقه خود خواستگاری کند

پاترنیتی و همکاران فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های پلی‌فنولی از پسته خام درجه یک طبیعی (NP) را با پسته‌های شور بو داده (RP) با استفاده از مدل in vivo ادم پنجه در موش‌ها مقایسه کرد.

تشکیل پروتئین نیترات تنها در موش های تحت درمان با NP مسدود شد. این نتایج نشان می دهد که پلی فنول های موجود در پسته دارای فعالیت آنتی اکسیدانی هستند و با مطالعه انجام شده توسط جنتیله و همکاران موافق است. (در بالا)، که گزارش کرد که برشته کردن منجر به کاهش 60٪ از کل فعالیت آنتی اکسیدانی می شود.

آکسوی و همکاران به موش ها 20 یا 40 درصد انرژی خود را به صورت پسته به مدت 10 هفته تغذیه کردند. افزایش قابل توجهی در فعالیت پاراکسوناز 1 (PON1) و آریل استراز، هر دو نشانگر ظرفیت آنتی اکسیدانی، در هر دو گروه مکمل با پسته در مقایسه با گروه شاهد (بدون پسته) مشاهده شد.

پسته

در این تحقیق در حالی که داده های سالانه مقدار تولید، تعداد درخت، بهره وری، تولید کننده و قیمت مصرف کننده در دوره زمانی 2003 تا 2017 برگرفته از وب سایت موسسه آمار ترکیه (TSI) به دست آمده است، میزان صادرات و واردات از سازمان خواربار و کشاورزی ایران می باشد. (FAO) و موسسه توسعه سیاست و اقتصاد کشاورزی (AEPDE).

قیمت کود، گازوئیل، هزینه های نیروی کار کشاورزی از TSI و AEPDE ( 2019 ) به دست آمده است. علاوه بر این منابع دیگر نیز در این مطالعه استفاده شده است.

تفاوت بین قیمت هایی که توسط کشاورزان به دست می آید (قیمت های تولید کننده) و قیمت هایی که توسط مصرف کنندگان پرداخت می شود (قیمت های مصرف کننده) به عنوان حاشیه بازاریابی محاسبه می شود (Aşkan and Dağdemir 2015 ؛ Topcu 2003 ؛ Topcu 2004 ).

شاخص قیمت زنجیره ای با مقایسه قیمت تولید کننده و مصرف کننده با در نظر گرفتن دوره 2003-2017 محاسبه می شود. در شاخص قیمت زنجیره ای سال پایه وجود ندارد.

هدف اصلی در شاخص قیمت زنجیره‌ای، تحلیل تغییرات سالانه در زمان است، به عبارت دیگر، مشخص کردن افزایش یا کاهش قیمت‌ها در سال بعد نسبت به اولی (Dağdemir 1998 ).

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.