یکی از اصلی ترین فواید شناخته شده فندق با پوست، سهم آن از اسیدهای چرب تک غیراشباع است که بر خلاف سایر چربی ها برای سلامتی مفید هستند و می توانند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کنند. به همین دلیل و مقدار قابل توجهی آرژنین موجود در آن، میوه ای است که به پیشگیری از بیماری ها و مشکلات قلبی عروقی کمک می کند.
فندق همچنین سرشار از ویتامین E است، یک ماده مغذی که به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود برجسته است ، به همین دلیل است که برای جلوگیری از پیری زودرس سلول ها بسیار توصیه می شود. به همین ترتیب، ویتامین E این توانایی را دارد که رادیکال های آزاد را که باعث بیماری های متعددی می شوند، از بین ببرد، به همین دلیل به آن “ویتامین زندگی و جوانی” می گویند.
از جمله خواص فندق میتوان به این نکته نیز اشاره کرد که برای استخوانها مفید است ، عمدتاً به این دلیل که دوز بالایی از کلسیم، منیزیم و پتاسیم دارد.
بنابراین، آنها می توانند به ما در جلوگیری از بیماری های استخوانی مانند پوکی استخوان و کلسیفیکاسیون استخوان کمک کنند. اگر در این شرایط قرار گرفتید، علاوه بر فندق، توصیه می کنیم افراد مبتلا به پوکی استخوان چه بخورند .
از سوی دیگر، ویتامین های B موجود در فندق نتایج مثبتی در عملکرد سیستم عصبی دارند و همچنین می توانند درمان خوبی برای رفع خستگی یا سندرم پیش از قاعدگی باشند.
علاوه بر افرادی که از هر یک از شرایط ذکر شده در بالا رنج می برند، خوردن فندق برای افرادی که تلاش بدنی زیادی انجام می دهند، ورزشکاران، کودکان و نوجوانان، زنان باردار، زنان یائسه نیز توصیه می شود… به همین ترتیب، در OneHowTo یک راهنمای بسیار ساده در مورد نحوه تفت دادن فندق تا شما هم بتوانید از آن در خانه لذت ببرید.
این مقاله صرفاً آموزنده است، در oneHOWTO ما قدرت تجویز هیچ گونه درمان پزشکی یا انجام هر نوع تشخیص را نداریم. از شما دعوت می کنیم در صورت بروز هر نوع بیماری یا ناراحتی به پزشک مراجعه کنید.
اگر می خواهید مقالات بیشتری مشابه خواص فندق چیست بخوانید توصیه می کنیم وارد دسته بندی زندگی سالم ما شوید .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.