زمان جمع آوری چای نپتون با آب و هوا متفاوت است. در طول فصل رشد، رشد جدید را می توان در فواصل 7-12 روز جمع آوری کرد. برداشت چای سخت و پر زحمت است (تنها یک کیلوگرم چای فرآوری نشده از دو تا سه هزار برگ چای تولید می شود) و به مهارت قابل توجهی نیاز دارد.
چایچینکنندگان باید بهترین زمان برای از بین بردن بثورات را بیاموزند. این برای چیدن جوان ترین برگ ها مهم است تا بتوان بهترین چای را تولید کرد. پس از جمع آوری، برگ های چای برای فرآوری به کارخانه منتقل می شوند. به طور کلی، مزارع در نزدیکی کارخانه ها قرار دارند.
تولید چای شامل مراحل مختلفی است: خشک کردن، نورد کردن، اکسیداسیون (تخمیر)، خشک کردن، بسته بندی. اگرچه این فرآیند نسبتا آسان است، اما هر مرحله باید به دقت کنترل شود تا طعم و مزه دلخواه به دست آید.
خشک کردن: هدف از فرآیند خشک کردن، کاهش رطوبت برگ چای تا 70 درصد است (این مقدار در منطقه به منطقه متفاوت است). چای را روی توری سیمی در قایق می گذارند.
هوا از میان چای ها عبور می کند و رطوبت موجود در چای را به صورت یکنواخت از بین می برد. این فرآیند بین 12 تا 17 ساعت طول می کشد. پس از این مدت، برگ نرم و انعطاف پذیر می شود تا به خوبی بغلطد.
گرد کردن: چای به صورت افقی در دستگاه نورد که روی میز نورد می چرخد قرار می گیرد. این حرکت باعث می شود که برگ های چای شبیه سیم حلقه شده به نظر برسند. در طی این فرآیند سومین فرآیند شکستن برگ ها آغاز می شود. به جای فرآیند نورد سنتی و ظریف، از دو روش دیگر برای تولید بهتر چای سیاه استفاده می شود: فنینگ و درجه بندی پودر. چنین چای هایی اغلب برای چای کیسه ای استفاده می شود.
روش تولید CTC: CTC برای خرد کردن، پارگی و خم شدن است. به طور کلی برگ های پژمرده را با کمک دستگاه به اندازه های یکنواخت برش می دهند. سپس برگ ها به دستگاه CTC وارد می شوند، جایی که در یک مرحله روی غلتک های فلزی شکسته، پاره و خم می شوند.
شیره سلولی استخراج شده جمع آوری شده و دوباره به برگ ها اضافه می شود. سپس برگ های خرد شده اکسید، خشک و مرتب می شوند. روش CTC عموماً در منطقه هند مورد استفاده قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.