ریوس علاوه بر شکلات، قهوه، میوه های قرمز، کنگر فرنگی، شکلات مغزدار توفیس و آجیل را از دیگر غذاهایی می داند که دارای بیشترین آنتی اکسیدان هستند.
حالا این بدان معنا نیست که می توانیم هر چقدر که می خواهیم شکلات بخوریم زیرا مانند هر چیز زیاده روی برای سلامتی ما مفید نیست. به گفته متخصص تغذیه Blanca García-Orea ، اگر درصد کاکائو شما بالاتر از 80 درصد باشد، می توانید بین یک تا دو اونس در روز بین 10 تا 15 گرم مصرف کنید.
در هر صورت، فواید شکلات به محتوای آنتی اکسیدانی آن ختم نمی شود، بلکه منبع خوبی از مواد معدنی مختلف نیز هستند. بدون شک یکی از فراوان ترین آنها فسفر است: در پودر کاکائو – که تمام یا بیشتر کره کاکائو طبیعی از آن حذف شده است در هر 100 گرم 709 میلی گرم فسفر وجود دارد . یعنی پودر کاکائو فسفر بیشتری نسبت به ساردین دارد.
با این حال، سهم فسفر در شکلات متغیر است و به نسبت کاکائو موجود در آن بستگی دارد . بنیاد تغذیه اسپانیایی (FEN) محاسبه کرده است که شکلات حدود 411 میلی گرم در هر 100 گرم مصرفی ما دارد و در این مقاله EL ESPAÑOL، مقدار فسفر موجود در شکلات 269 میلی گرم در هر 100 گرم تخمین زده شده است. در هر صورت، شکلات فسفر بیشتری نسبت به تخم مرغ دارد.
شیر یا حتی شکلات های سفید، از این نظر، آنهایی هستند که حاوی کمترین فسفر هستند – و علاوه بر این، قند زیادی دارند که آنها را برای سلامتی مضر می کند.
در مورد پتاسیم هم همینطور: پودر کاکائو مقدار پتاسیم موجود در یک موز را در 100 گرم غذا چهار برابر می کند. با این حال، این نسبت در شکلات به شدت کاهش می یابد. در هر صورت، شکلات تلخ با نسبت بالایی از کاکائو در صورتی که از دو اونس روزانه تجاوز نکنیم، محصولی سالم است و به این ترتیب، افزودنی سالم و خوشمزه به رژیم غذایی ماست.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.