حقیقت خنده دار! تولید کنسرو زیتون در کالیفرنیا در ابتدا برای روغن در نظر گرفته شده بود، اما زمانی که بازار روغن زیتون بیش از حد فراوان شد و قیمت ها کاهش یافت، منابع درآمد دیگری مورد نیاز بود.
در اوایل دهه 1900، پیشرفت در فناوری کنسرو فرصتی را برای بازدهی بالاتر ایجاد کرد و بسیاری از تولیدکنندگان شروع به تولید زیتون برای کنسرو کردند.
تولید کنسرو زیتون پرورده آرشیا در کالیفرنیا در ابتدا برای روغن در نظر گرفته شده بود، اما زمانی که بازار روغن زیتون بیش از حد فراوان شد و قیمت ها کاهش یافت، منابع درآمد دیگری مورد نیاز بود.
در اوایل دهه 1900، پیشرفت در فناوری کنسرو فرصتی را برای بازدهی بالاتر ایجاد کرد و بسیاری از تولیدکنندگان شروع به تولید زیتون برای کنسرو کردند.
زیتون میوه های عالی و میان وعده ای شگفت انگیز برای شماست. آنها سرشار از ویتامین E و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. آنها مملو از فواید ضد التهابی هستند و برای قلب سالم هستند.
به طور معمول، زیتون ها معمولا سبز رنگ هستند. این محبوب ترین رنگ آنهاست. با این حال، آنها همچنین می توانند به رنگ های سیاه، زرد، بنفش و غیره باشند. همه اینها به گونه، منطقه ای که در آن رشد کرده و سطح رسیدگی بستگی دارد.
کنسرو زیتون را می توان در شیشه یا قوطی فروخت. کنسرو زیتون سبز بیشتر در ظروف شیشه ای فروخته می شود در حالی که زیتون سیاه در قوطی به فروش می رسد. می خواهید بدانید چرا؟ علت را در زیر بیابید.
آیا همه ما در این مورد فکر نکرده ایم؟ چرا برخی از زیتون ها سیاه و چرا برخی دیگر سبز هستند؟ همانطور که قبلا گفته شد، این بستگی به گونه زیتون و منطقه ای دارد که در آن رشد کرده است.
زیتون ها به طور طبیعی سبز هستند و با رسیدن از سبز به ارغوانی و سپس قهوه ای و در نهایت سیاه تبدیل می شوند. بنابراین زیتون هایی که کاملاً رسیده باشند به طور طبیعی سیاه می شوند.
ممکن است فکر کنید که کنسرو زیتون آرشیا زیتونی است که اجازه رسیده است و سپس برداشت شده و برای فروش کنسرو شده است. این در واقع ممکن است درست نباشد. در عوض آنها کنسرو زیتون سبز هستند از طریق فرآیند درمان لیمو و آب نمک رقیق به ایجاد یک فنول طبیعی کمک می کند که در نهایت به دلیل اکسیداسیون سیاه می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.