پوسته ها، برنج تایلندی سفید و برنج بدون پوست با استفاده از جداکننده شلتوک سینی از هم جدا شدند. جداکننده شلتوک با جدا کردن شلتوک آن را از برنج قهوه ای جدا می کند.
پوسته برداری برنج فرآیند جدا کردن پوسته و سبوس از برنج شلتوک برای تولید دانه های برنج سفید به اندازه سر است که به اندازه کافی آسیاب شده، عاری از ناخالصی و حاوی کمترین دانه های شکسته ممکن است.
این فرآیند برداشتن پوسته از شلتوک و سپس جداسازی پوسته از شلتوک با کمترین آسیب به دانه است. پوستهگیری با کمک پوستهکن رول لاستیکی انجام میشود. سپس برنج بدون پوسته مجدداً به پوست کنده وارد می شود.
برنج سفید از فرآیند آسیاب برنج توسط ماشینهایی که شامل برداشتن لایههای پوسته و سبوس میشود، حاصل میشود. سایش و اصطکاک دو فرآیندی هستند که برای حذف سبوس از دانه استفاده می شوند. این سایش لایههای سبوس را از بین میبرد و برنج را سفید یا صیقلی نشان میدهد.
از طرف دیگر، پولیش به حذف ذرات سبوس کوچکی است که پس از سفید شدن و ایجاد ظاهری براق به دانه های برنج به سطح برنج می چسبند. برنج قهوه ای با استفاده از یک پولیش ساینده صیقل داده می شود.
یک روش جدید سفید کردن برنج از آنزیم هایی مانند زیلاناز و سلولاز برای تخریب ساختار سطحی دانه برنج استفاده می کند. به گفته خو و همکاران، سرعت و مدت پرداخت برنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی برنج تأثیر گذاشت. در مقایسه با نشاسته برنج صیقل نیافته، قدرت تورم و شاخص حلالیت نشاسته برنج کم و آمیلوز بالا با سرعت و مدت آسیاب افزایش یافت.
چه عمر و همکاران بیان کرد که در آینده، سیاست های کشاورزی مربوط به مواد غذایی در مالزی دیگر نباید صرفاً توسط اهداف تولید هدایت شود.
این توصیهها شامل اعطای اعتبار برابر به کشاورزان و سازمانهای مرتبط با مزرعه برای اتخاذ شیوههای خوب کشاورزی مالزی (MyGAP)، استفاده کارآمد از آب و مدیریت خاک به منظور افزایش تولید برنج است. در سطح میانی، توصیه میشود ذینفعانی را بشناسید که از شیوههای تولید خوب (GMPs) پیروی میکنند، تجزیه و تحلیلهای نقطه کنترل بحرانی تجزیه و تحلیل خطر (HACCP) را انجام میدهند و شفافیت تولید و بازاریابی مانند استفاده از فناوری بلاک چین را ترویج میکنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.